WACKELKONTAKT + ESPINOZA ESPINOZA + DEATH ROW KILLER GROUPIE al UPLOAD

Date : July 23, 2022

Time : 8:30 pm
Adress : Sala Upload, Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona

10€ ANTICIPADA / 12€ TAQUILLA

ttps://entradium.com/events/wackelkontakt-espinoza-espinoza-tbc

WACKELKONTAKT (Israel)

Aquest trio (veu, bateria i electrònica) de Jerusalem hauria de tenir una descripció simple: música del futur. Després hauriem de dir: “vine a veure-ho perquè serà de lo millor que hagis vist aquest any o qualsevol any” (per cert, opinió unànim les dos vegades que els hem portat a Barcelona). Aquí s’hauria d’acabar aquest escrit.

Desgraciadament hem de dir que The Quietus i Fact Magazine s’han fet resó entrevistant-los i ressenyant-los. També ho hem de descriure una mica. Perquè ens entenguem, combina el hip hop industrial de Death Grips o Ic3peak, amb el noise digital de Ryoji Ikeda, les estructures bojes d’Arca, la mala llet de Wolf Eyes amb un A/V increible.

Poden pasar del trap-noise al gabber en un segon i quan t’han atrapat, t’adones compte que estas ballant soroll, per tornar a la casella de sortida. Recomenadissim

Videoclip “Papamummy” / Fact Magazine Review Directe

ESPINOZA ESPINOZA (Barcelona)

Projecte polifacétic de Barcelona que en aquesta ocasió presentarà la seva cara més propera al Rythmic Noise més heterodoxe del seu recent editat NOI RAW. Tons purs i textures de soroll que construeixen ritmes trencats, físics, maquinals i polirítmics que fujen de recursos facilons, que t’atrapen i no et deixen escapar. No deixa de banda un gran domini de la dinàmica, de vegades és més important l’espai entre els ritmes que el soroll en si, la tensió, repetició i la catàrisis.  Tot això envoltat per un projecte A/V de primera línea que representa el soroll en format visual i perfectament sincronitzat a través dels seus sintes modulars.

Referencies properes podrien ser uns Emptyset més melódics, coses com ANFS, els inescapables Esplendor Geometrico o referències de Hands.

Directe Bandcamp

DEATH ROW KILLER GROUPIE (Barcelona)

Death Row Killer Groupie és un duo de ritmes còsmics-sorollistes basats en l’ús de sintetitzadors i spoken-word format per Pilar, investigadora de música experimental, presentadora de ràdio (en els programes Flushing Toilets i Rastros de Carmín) i música en solitari com Emotional Pussy, i Miguel, també en Terminal, projecte de electronica experimental.

Van començar a improvisar junts en el 2019 i ens van deixar a boca oberta a la seva estrena en el Pumarejo l’any passat. Sense encara gens gravat, serà una oportunitat per a veure cap a on els estan portant les seves improvisacions i per a gaudir d’un projecte fresc i actual a la escena de la ciutat.

Directe al Pumarejo