Remor i Forma VI: Pilar Talavera/Terminal + opaaco/ Fe Baido

Date : May 21, 2021

Adress : El Pumarejo

El sisé capítol de Remor i Forma es centra en dos col.laboracions entre artistes visuals i projectes musicals i que tenen en comú una trajectòria recent o relativament recent (de fet els projectes musicals editen el seus primers cassettes en plena pandemia).Una de les col.laboracions audiovisuals és completament inédita i l’altre prepara una sorpresa no probada abans en directe : sinónim d’una tarda-nit plena de possibilitats, creativitat fresca i viatge intrapersonal assegurat. Recordeu que les entrades es compren per anticipat i que són limitades!


• Pilar Talavera/Terminal

→ Pilar Talavera és la Forma
Artista conceptual que ha treballat en diversos mitjans: video art, performance, collage visual i sonor. Pilar ha col.laborat amb Terminal desde 2016 en la part visual, modificant en directe i improvitzant amb les imatges responent al so en directe, a través de collages d’imatges lo-fi crea una narrativa autobiogràfica, que en aquest cas complementarà amb un spoken word.


→ Terminal és el Remor
Miguel Salcedo és Terminal, un projecte construit a través de sintetizadors analògics semi-modulars i que té un so inspirat en el Kosmische de Klaus Schulze, Tangerine Dream o Conrad Schinitzler però amb un punt més contemporani i del industrial primigeni més proper al minimal synth. Les seves estructures son repetitives, fosques i profundes. El seu primer treball s’ha llançat al 2020 al segell Nuevo Sonido Nacional.

• opaaco / Fe Baido

→ opaaco és la Forma
opaaco produeix visuals a través de microscopis, lupes, equips de fabricació propia, cameres antigues, d’on sorgeixen collages híbrids de l’analògic i digital, manipulats en temps real.

→ Fe Baido és el Remor
Originalment un duo format per Carlo i Pau, usant baix, sintes i cassettes, s’ha convertit en un trio amb l’incorporació de la cellista islandesa Bjort Rùnars. Aquest últim instrument aporta a la base un punt de clàssica contemporanea i d’abstracció, i tots plegats han fet una evol.lució cap a la foscor, l’orginalitat i més experimentació. El primer disc físic es publicarà a Zona Watusa en cassette en juny, sent un grup relativament recent i al que el 2020 li va parar els peus.