Refugi III: Presentació disc “Los Misterios” amb concert de Jaco + Zozobra

Date : April 2, 2021

Time : 6:00 pm
Adress : El Pumarejo

Després d’un any sense organitzar concerts es comença a veure la llum al final del túnel: tornem a programar música en directe i la primera cita serà la presentació del disc “Los Misterios” de Jaco, acompanyat per un directe de Zozobra.


JACO
” A continuació del seu excel.lent 12″ “Las Escultoras” per fi veu la llum el primer LP de Jaco, “Los Misterios”. Format per algunes de les cançons que han composat el nucli dels seus directes durant aquests darrers anys i junt amb algunes exploracions recents, aquesta és una obra per degustar lentament. La seva trajectòria ha sigut d’un refinament i millora continua, en aquest sentit “Los Misterios” afegeix una profunditat de sons, instrumentació i producció que aporta a les cançons un vel cinemàtic i de misteri, sense perdre allò que el fa interessant en directe. A partir d’una base músical composta de sons post-industrials, esperit postpunk, la força de la bass music i la presència fantasmal de les processons de setmana santa i amb lletres situades a la interzona entre la realitat, els somnis i la distòpia, construeix un relat musical i líric iconoclasta i heterodox que refusa la categorització.”

En pre-order aquí

 
ZOZOBRA
Es pot parlar de que ha fet però mai de que farà en concert. Pot decantar-se per per cançons que ens remeten a Coil o Nurse With Wound, mesclat amb ritmes industrials de pes i lletres increibles sobre relacions i identitat ,amb un toc d’humor molt fosc que juga amb els límits de l’oient, sovint apuntant a l’autoflagel.lació. O pot escollir fer un viatge surrealista i instrumental d’una profunditat i originalitat insòlites. O qualsevol cosa entremig d’aquestes opcions, sempre seguint la inspiració de cada moment. Al final cada concert acaba sent una experiència única i irrepetible. Bandcamp