PC WORLD + WARÁ + FOTOCOPIA

Date : May 6, 2022

Time : 8:30 pm
Adress : El Pumarejo, Av. del Carrilet, 187, Nau 4, 08907 L'Hospitalet de Llobregat,

Divendres 6 de maig tornem al Pumarejo per una nit de EBM/ synth punk/ electronica experimental!

➱ Anticipades a 10€
https://entradium.com/events/pc-world-wara-fotocopia


◉ PC WORLD (Londres / She Lost Kontrol)Un dels millors projectes de synth punk/synth wave/EBM provinents d’UK en els últims temps. L’últim 12″ d’aquest duo en el segell berlinès She Lost Kontrol ha pres a tots per sorpresa, amb temazos que desfiguren la inconscient reducció de plaer i fetitxe, el teixit entre privatització i violència, la sedución de les normes socials i les tendències neuròtiques de l’autoderrota.
Videoclip

◉ WARÁ (BCN / Urban Legend)Vam tenir aquest projecte en Màgia Roja en la nit dedicada de Bryn Jones (Muslimgauze) i es va presentar aquest dia per primera vegada amb Carles Benedet en la bateria electronica, ens complau dir que tornaran a tocar en format duo per a aquest concert.
Wará combina influències arabes amb electrònica experimental, el techno industrial i el noise, fins i tot amb un punt de breakbeat.
Bandcamp

◉ FOTOCOPIA (Valencia / Interruptor)Projecte de EBM molt punk que va començar a Galícia però està ara radicat a València, Fotocòpia aporta frescor, actitud i soroll a un gènere a vegades es perd en estèril i inofensiva “música de ball” i recupera la mala llet de de les arrels del genero.
Bandcamp