NIT MÀGIA ROJA: L.F.T. (live) + Comisarios de la Luz Dj al Razzmatazz

Date : May 14, 2022

Time : 11:56 pm
Adress : Human Razzmatazz

Després del divendres sant al LAUT, torna nit Màgia Roja amb una sessió de tota la nit de Comisarios de la Luz, aquesta vegada a la Lolita del Human. Sense un local fixe, aquesta nit és lo més proper a reviure una nit en els que eran els headquarters de Màgia Roja a Gràcia. Per la ocassió tindrem com a convidat a L.F.T. (Mannequin, Osaré Editions)!

➫ HORARIS (nit de dissabte a diumenge)
01:00_ Comisarios de la Luz Dj
02.30_ L.F.T. live
03.30_ Comisarios de la Luz Dj


➫ ANTICIPADES A 17€ amb 1 combinat o 2 cerveses/refrescos inclosos a la web del Razzmatazz

◉ L.F.T. (Love, Feast, Tears) – live –
L.F.T. és un dels projectes de minimal synth/EBM/electro més interessants en el panorama europeu.
El seu segon LP a Mannequin va ser un dels discs de l’any passat, un creuament entre Liaisons Dangereuses, I-F and Bakterielle Infektion, fa bandera de la estètica D.I.Y usant tecnologia lo-fi, caixes de ritme saturades i sintes ambs sons molt particulars. Cuenta con colaboraciones con gente como Helena Hauff entre d’altres.
Soundcloud / Entrevista en El Garaje de Frank

◉ COMISARIOS DE LA LUZ DJ
Definit per The Quietus com a “mestre absolut de l’art de punxar”, és DJ resident de Màgia Roja i el seu director creatiu i clau per entendre l’underground de la ciutat, on va acomular 400 sessions, la majoria de 8 hores. La seva especialitat és combinar estils, cançons, ritmes i loops, modificant-los en directe per crear cada cop una sessió irrepetible. Ademés ha punxat a altres llocs de referencia a Alemania, França i Bèlgica. Mixcloud