Màgia Roja Refugi II al Pumarejo: Wackelkontakt + Dame Area + Jaco + DJ sets

Date : February 28, 2020

Time : 9:00 pm
Adress : El Pumarejo, Av. Carrilet, 187
View in Google maps

En la segona nit de Refugi ens movem al Pumarejo per a la presentació del nostre pròxim LP “Heal the Split” del trio Wackelkontakt!
Obren la nit Jaco i Dame Area, després sessió de DJs fins les 3!

> 21.00 OBERTURA PORTES
> 21.30 JACO
> 22.30 DAME AREA
> 23.30 WACKELKONTAKT
> 00.30 COMISARIOS DE LA LUZ

WACKELKONTAKT (Israel)
Tornem a tenir entre nosaltres aquest trio de Jerusalem presentant seu primer LP a Màgia Roja “Heal The Split”. Projecte iconoclasta on els hi hagi és una mescla impia de trap, industrial, R&B i experimentació post-orientalista. Vivint a un minut de la porta de Damasc i en el barri ultraortodox de Me’a She’arim, Jerusalem es troba present en la musica, no en forma de turisme i exotisme, si no en forma de conflicte, paranoia i aïllament. Per ser encara més iconoclastes les lletres referèncien a Deleuze, Guatarri, Foucault, Artaud, WJT Mitchell i altres.
Per fans de: Godflesh/JK Flesh, Pharmakon, Dälek, The Body, Princess Nokia, Death Grips, Throbbing Gristle, Arca, Ahuva Ozeri, Sarit Hadad, Puce Mary, Pan Daijing
Bandcamp
Directe

DAME AREA (Bcn)
És com un test de Rorscharch musical: alguns li diuen Tribal Wave, alguns diuen que fan postpunk industrial, altres Latin EBM i altres que fan krautrock techno. La sortida del seu nou 12″ EP “La soluzione é una” , del que tocaràn varies cançons, és inminent.
Bandcamp
Directe

JACO (Bcn)
Jaco és un dels artistes més inquiets de l’underground barceloní. La seva figura desmanegada s’acomoda a la perfecció amb la posada en escena bruta i afilada (és literal) que es marca.
Jaco, partint del postpunk i l’industrial, s’acosta al ritme del ball amb els seus tocs d’hip hop i bass music, ultimament mesclant-ho. Els seus espectacles són una epifania sonora, un descobriment de les formes i textura del so. Armat amb ganivets, peces metàl·liques, caixes de ritmes i samplers, l’agosarat Larry construeix peces d’una força subtil, entre la gravetat i la gràcia; un rerefons musical minimalista però profund que s’enfila amb les seves lletres fosques, enigmàtiques i tallants, entre el somni i el deliri.
Estarà presentant nou material i noves cançons.
Directe
Bandcamp

Sessió amb COMISARIOS DE LA LUZ i DOZA